Elecciˇ i canvi de metge o metgessa en el vostre centre

Pas 1 (de 4): Identifiqueu-vos

En aquest apartat podeu escollir qualsevol professional de medicina de famÝlia o pediatria que voleu que us visiti, dels centres gestionats per l'ICS. Si ja teniu un professional assignat, podeu canviar-lo per un altre en funciˇ de les vostres necessitats.

L'elecciˇ i el canvi de metge o metgessa sˇn possibles sempre que es facin entre professionals del vostre equip d'atenciˇ primÓria. Si durant el procÚs us equivoqueu, podeu rectificar i tornar-ho a intentar fins a 2 cops en 24 hores. Si supereu aquest nombre de canvis, haureu d'esperar un termini de sis mesos per utilitzar aquesta opciˇ una altra vegada.

En cas que el canvi de metge sigui amb motiu d'un canvi de domicili que impliqui tambÚ un canvi d'equip d'atenciˇ primÓria, cal que us adreceu directament al centre que us correspon, on tambÚ podeu demanar la targeta sanitÓria individual, si no en teniu.

╔s imprescindible que us identifiqueu mitjanšant el codi d'identificaciˇ personal (CIP) de la vostra targeta sanitÓria individual, tal com mostra la imatge segŘent, sense espais entre lletres i n˙meros.

Introdu´u el codi d'identificaciˇ personal (CIP)


Continueu

Si no sabeu quin Ús el vostre centre, el podeu conŔixer a partir de la vostra adreša.

Podeu obtenir mÚs informaciˇ sobre la targeta sanitÓria individual a la pÓgina web del CatSalut.


Anar amunt